Deco Dapur Berkonsepkan "Bohemian Kitchen" Yang Cantik & Menarik | Giler Deco

Deco Dapur Berkonsepkan “Bohemian Kitchen” Yang Cantik & Menarik

Deco dapur "Bohemian Kitchen"

Pernah dengar atau tidak tentang deco dapur bertemakan Boho ataupun dipanggil “Bohemian“? Kalau anda tidak pernah dengar, maka anda juga mesti tidak tahu macam mana deco dapur “bohemian kitchen” ini kan?

Melalui perkongsian daripada Firdaus Hadzri di laman sesawang Facebook, beliau telah berkongsikan hasil dekorasi dapur berkonsepkan ” Bohemian Kitchen “. Dekorasi tersebut disertakan dengan pemilihan pelbagai variasi perabot yang menarik.

Hari ini Giler Deco ingin berkongsikan dengan anda hasil deco dapur konsep bohemian kitchen ini. Selain itu, senarai perabot yang digunakan juga akan disenaraikan bagi membantu anda mengambil inspirasi untuk membuat dekorasi ini. Jom kita tengok perkongsian tersebut.

Deco Dapur Berkonsepkan “Bohemian Kitchen” Dengan Pemilihan Perabot Yang Menarik

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Just nak share deco kitchen ala2 bohemian rumah pangsa saya ini.. Tinggal nak pasang lampu jer.. lampu apa? sila skroll sampai habis…hehehehe

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Perkongsian dekorasi ini dikongsikan didalam grup Kelab Kaki Deco Kaison, Ikea, Romantika, Eco dan Mr DIY dan ia juga telah mendapat perhatian daripada seluruh ahli grup tersebut. Perkongsian tersebut hampir mencecah 700 likes dan disertakan 130 komen yang bertanyakan tentang makeover tersebut.

ANEKA JENIS PERABOT YANG DIGUNAKAN

 

1) Kitchen cabinet + island + sinki (IKEA – KNOXHULT & KUNGSBACKA PANEL)
2) Free stading stove (ZANUSSI -ZCG530W)
3) Perabot rotan (KEDAI ROTAN BUKIT MERTAJAM)
*saya beli dekat market bm.. situ ada satu kedai rotan.. nama kedai dia joo seng.. boleh klik pautan tersebut untuk map https://g.co/kgs/fyVSiB
4) Langsir lace (IKEA – ALVINE SPETS)
5) Wall shelves (IKEA – TRANHULT & SANDSHULT)
6) Karpet (KAISON)
7) Wood ensel (SHOPEE) LINK DISINI

8) Roller rack (SHOPEE) LINK DISINI

 

DEKORASI DAPUR ” BOHEMIAN KITCHEN “

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Dekorasi "Bohemian Kitchen"

Waaaaahh, sangat menarik hasil deco dapur bohemian kitchen ini. Cantik dan tenang jer mata memandang. Rasa nak buat jer satu dekorasi ini kat rumah. Anda juga boleh buat dekorasi ini. Diharap artikel ini dijadikan ilham dan inspirasi untuk anda. Semoga berjaya semua.

Sumber : Firdaus Hadzri

Dapatkan tips-tips deko rumah & inspirasi deko trending di saluran Telegram kami
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram