Dekorasi Ruang Tamu Lama Guna Konsep Wainscoting | Giler Deco

Dekorasi Ruang Tamu Lama Guna Konsep Wainscoting

dekorasi ruang tamu

Ruang tamu adalah merupakan ruang yang paling menjadi tumpuan utama. Ruang tamu ini sering digunakan oleh setiap pemilik rumah apabila tetamu berkunjung ke rumah. Jadi tidak hairanlah jika ruang tamu lebih diberikan perhatian dari segi dekorasi dan ubahsuai. Perkongsian kali ini adalah dari seorang wanita yang bernama Nur Aini. Perkongsiannya adalah mengenai dekorasi ruang tamu lama guna konsep wainscoting.

Memiliki ruang tamu yang agak luas memang memudahkan pemilik rumah untuk dekorasi ruang tamu supaya cantik dan kelihatan mewah. Untuk memastikan ruang tamu lama kekal cantik anda perlu melakukan ubahsuai dengan gaya dan konsep yang baru. Jadi ruang tamu dan rumah anda tidak akan kelihatan suram dan lusuh lagi.

Jom sama-sama kita saksikan perkongsian ubahsuai ruang tamu yang menarik ini.

Dekorasi Ruang Tamu Lama Kepada Gaya Mewah :

Hari ini saya nak kongsi sebelum dan selepas keadaan ruang tamu rumah saya setelah diubahsuai dengan konsep yang lebih menarik.

Ini adalah keadaan ruang tamu sebelum diubahsuai dengan konsep dan gaya baru. Jelas kelihatan ruang tamu rumah ini dipenuhi dengan barang dan agak tidak tersusun rapi.

dekorasi ruang tamu Ini adalah keadaan ruang tamu selepas diubahsuai dengan gaya baru. Cantik bukan?

dekorasi ruang tamudekorasi ruang tamu Ini adalah gambar dari bahagian hadapan ruang tamu selepas diubahsuai dengan gaya baru.

dekorasi ruang tamu

Ini adalah keadaan dekorasi ruang tamu dari sudut padangan lain.

dekorasi ruang tamu

Ini adalah keadaan dekorasi ruang tamu dengan hiasan yang menarik pada bahagian dinding dengan meletakkan cermin wainscoting yang sangat kelihatan mewah.

dekorasi ruang tamu Ini adalah gambar lebih jelas dekorasi ruang tamu rumahnya.

dekorasi ruang tamuGambar dari suduh lain hiasan pada dinding wainscoting yang menarik.

dekorasi ruang tamu

Gambar penuh dekorasi ruang tamu.

dekorasi ruang tamuItu sahaja perkongsian dari Giler Deco untuk anda pada kali ini. Diharap perkongsian ini dapat memberi sumber dan inspirasi kepada anda dalam cuba untuk dekorasi ruang tamu rumah anda.

Dapatkan tips-tips deko rumah & inspirasi deko trending di saluran Telegram kami
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram