DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee | Giler Deco

DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee

DIY makeover bilik tidur

Memiliki sebuah bilik yang cantik, kemas dan bersih merupakan impian setiap orang yang ingin mempunyai bilik tidur sendiri. Sebenarnya, untuk membuat DIY makeover bilik tidur sendiri tidaklah begitu rumit dan susah seperti mengubahsuai sebuah rumah.

Siapa cakap anda perlu berbelanja besar? Jika anda pandai membuat pilihan, ada jer kedai yang menjual barangan jauh lebih murah daripada yang korang sangka. Antaranya ialah platform online Shopee yang banyak menjual barangan bilik tidur yang murah

Macam yang dilakukan oleh gadis ini yang dipanggil Syeril Amran. Beliau berkongsikan dengan kita semua bagaimana beliau membuat DIY makeover bilik tidur dengan hanya membeli barangan daripada shopee sahaja. Jom kita tengok perkongsian deko bilik tidur kecil simple daripada beliau.

Gadis Berkongsi Barang Shopee Yang Digunakan Untuk DIY Makeover Bilik Tidur

 

Small room makeover. Deco bilik tidur kecil simple. Wanted to surprise husband with the new room makeover. Malangnya, husband tak dapat masuk Malaysia sebab kan PKP. 70% shopee, yang lain semua Kaison.

Gambar Bilik Sebelum Makeover

Gambar Selepas DIY Makeover Bilik Tidur

 

Kesemua barang didalam bilik tersebut ini kesemuanya adalah daripada Shopee. Sangat senang kerana semua barang dalam shopee banyak pilihan dan murah.

DIY makeover bilik tidur

Lampu pada cermin ini saya buat secara DIY. Kalau dalam shopee, saya beli cermin besar sahaja.

deko bilik tidur kecil simple

deko bilik tidur kecil simple

DIY makeover bilik tidur

DIY makeover bilik tidur

Ini antara favourite saya kerana ia nampak klasik dan senang untuk digantung.

DIY makeover bilik tidur

DIY makeover bilik tidur

DIY makeover bilik tidur

Ada gaya-gaya ” Nordic Scandinavian” Syle Gituuuu

deko bilik tidur kecil simple

DIY makeover bilik tidur

deko bilik tidur kecil simple

DIY makeover bilik tidur

Hi acik uncle! Omel tak kite? Nama kita potato. Nak panggil kentang pun boyeh. Kita orang paling sibuk time mummy deco bilik. Cayang cemua!

Senarai Barangan Yang Dibeli Daripada Shopee

1. 10 LEDs Bulb Hollywood Makeup Mirror Light

2. Japanese pure cotton hand woven

3. Nordic Grid Iron Metal Storage Basket

4. Bed linen Hilton duvet hotel

5. Curvy Eames Chair with Leather Cushion

6. Letter Board 28x28cm

7. Hotel Bedding Set Polyester Fabric Bed

8. Nordic Style Wrought Iron Holder Vase

9. Vinyl Sticker 2mm & 2.2mm

10. LEXIS Multi Sizes Round & Triangle Coffee Table

11. Retro Antlers Wall Lamp

12. Furniture Art Design Queen wooden bed frame

13. Cermin Dinding Besar

14. Pine Wood Booth Decoration Wooden Crate

Sumber : Syeril Amran

Dapatkan tips-tips deko rumah & inspirasi deko trending di saluran Telegram kami

Produk-produk di dalam artikel ini

DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
10 LEDs Bulb Hollywood Makeup Mirror Light
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Japanese pure cotton hand woven
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Nordic Grid Iron Metal Storage Basket
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Bed linen Hilton duvet hotel
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Curvy Eames Chair with Leather Cushion
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Letter Board 28x28cm
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Hotel Bedding Set Polyester Fabric Bed
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Nordic Style Wrought Iron Holder Vase
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Vinyl Sticker 2mm & 2.2mm
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
LEXIS Multi Sizes Round & Triangle Coffee Table
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Retro Antlers Wall Lamp
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Furniture Art Design Queen wooden bed frame
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Cermin Dinding Besar
DIY Makeover Bilik Tidur Menggunakan Barangan Shopee
Pine Wood Booth Decoration Wooden Crate
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram