Remaja Lakukan Transformasi Bilik Tidur Yang Luar Biasa | Giler Deco

Remaja Lakukan Transformasi Bilik Tidur Yang Luar Biasa

Transformasi Bilik Tidur

Sepanjang tempoh didalam Perintah Kawalan Pergerakan sebelum ini, apakah perkara yang paling bermanfaat yang telah anda lakukan? Adakah ubahsuai bilik tidur? Setiap individu mempunyai cara mereka tersendiri untuk mengisi masa lapang mereka.

Tidak dinafikan, terdapat banyak lambakan video memasakan yang dikongsikan oleh pengguna media sosial sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan. Mungkin ini adalah cara mereka untuk berkongsi kegembiraan dengan masyarakat umum di media sosial.

Tidak ketinggalan juga anak muda di twitter yang dikenali sebagai Fiq Said mengambil keputusan untuk mengubahsuai bilik tidur yang kelihatan uzur di transformasikan menjadi luar biasa. Ini adalah pembaharuan dan kreativiti yang terbaik.

Remaja “Twitter” Ini Kongsi Hasil Transformasi Bilik Tidur 28 Hari Yang Luar Biasa Waktu PKP

 

Fiq Siad telah mengongsikan video transformasi bilik tidur beliau melalui akaun Twitter iaitu @fiqsaid. Transformasi tersebut telah membuatkan rakyat Malaysia berasa kagum.

Seperti yang kita sedia maklum, transformasi dalam bentuk apa pun bukanlah tugas yang mudah tetapi Fiq Said membuktikan kepada anda bahawa ‘dimana ada kemahuan disitu ada jalan’.

Memulakan projek 28 hari ini, Fiq Said menggantikan perabot di bilik tidur lamanya dengan semua yang dibeli dari IKEA. Dan jika anda pernah ke IKEA, anda tahu betapa mempesonanya bilik pameran, bukan? Setelah kita melihatnya dengan mata kepala kita sendiri, sangat teruja untuk memasukkan idea IKEA ke ruang kita sendiri.

Jika anda tertanya-tanya apa perabot yang dibeli oleh Fiq Said untuk transformasi estetik seperti ini, dibawah adalah senarai berikut. Sila perhatikan gambar sebelum dan selepas gambar di bawah!

  1. Katil loteng Stora (RM1,299)
  2. Tilam busa Malvik (RM699)
  3. Dua almari pakaian Aneboda (RM1,590)
  4. Almari pakaian Songesand tiga pintu (RM999)
  5. Jadual Linnmon / Adils (RM399)
  6. Kerusi putar Skalberg / Sporren (RM129)
  7. Dua penganjur penyimpanan Trofast (RM146 setiap satu)

bilik tidur

bilik tidur

bilik tidur

bilik tidur

Jadikan Ini sebagai Inspirasi Anda

Jumlah kos transformasi berjumlah kira-kira RM5000 dan modalnya adalah simpanannya selama 5 tahun. Mendapat persetujuan dari netizen lain, transformasi ini menghasilkan suasana putih monokromatik yang sederhana. Jenis yang anda tidak keberatan untuk menghabiskan sisa hari MCO anda. itu sahaja dari kami, dan selamat mencuba. Bye!

Sumber : @fiqsaid

 

Ingin membaca artikel seterusnya?

Baca juga :- Makeover Kuarters Polis Yang Lama Dengan Dekorasi Yang Cantik & Minimalis

Dapatkan tips-tips deko rumah & inspirasi deko trending di saluran Telegram kami

Produk-produk di dalam artikel ini

Remaja Lakukan Transformasi Bilik Tidur Yang Luar Biasa
MALVIK Foam mattress
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram