D.I.Y Rak Pasu Bunga Guna Kayu Dari Katil Terbuang | Giler Deco

D.I.Y Rak Pasu Bunga Guna Kayu Dari Katil Terbuang

Tanaman hiasan boleh dikatakan benda yang wajib ada pada setiap rumah terutamanya rumah yang mempunyai pemilik yang mementingkan dekorasi. Biasanya bila bercakap tentang tanaman hiasan ni mesti selalu dikaitkan dengan golongan wanita tidak kira golongan muda atau lanjut usia. Hal ini kerana memang fitrah golongan wanita ini sukakan bunga-bungaan. Sebagai lelaki anda perlu ikuti sahaja apa kemahuan isteri seperti yang dilakukan oleh suami puan Zee Wan ini dalam menghasilkan d.i.y d.i.y rak pasu bunga guna kayu dari katil terbuang.

Jom sama-sama kita ikuti perkongsian yang menarik dan kreatif ini dari Zee Wan ini .

D.i.y Rak Pasu Bunga Guna Kayu Dari Katil Terbuang :

 

” Hari ini saya nak tunjuk hasil diy bersama suami. Mula-mula saya saja tunjuk gambr rak bunga yang ade jual dekat kedai tu pada suami. Lepas tu saya tanya dia boleh buat tak?. Jadi ketika ada masa terluang ni la hasil tangan diy suami. Hanya dengan gunakan papan katil anak sedara yang telah dibuang dan beli beberapa keping kayu lagi, skru, cat timber finish. Terima kasih wahai suamiku kerana sudi melayan kerenah isterimu.”\

Gambar dibawah ini merupakan peralatan, bahan-bahan yang digunakan dan gambar hasil siap yang dibuat oleh suami Zee Wan.

Itu sahaja perkongsian yang ingin dikongsi oleh Giler Deco kepada anda untuk kali ini. Diharap dengan perkongsian yang menarik ini sedikit sebanyak  dapat membantu anda dalam mencari  sumber inspirasi dan idea untuk cuba membuatnya dirumah. Sekian untuk perkongsian pada kali ini. Selamat mecuba. Semoga hasil yang diperoleh sangat cantik dan kemas. Diy ini tidak rumah perlu adanya kreativiti sahaja.

 

 

Dapatkan tips-tips deko rumah & inspirasi deko trending di saluran Telegram kami
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram