15 Idea Cat Dinding Yang Menarik Menggunakan Salotep

Langgan channel Telegram Giler Deco untuk trend deko terkini & informasi hiasan dalaman yang menarik.
Giler Deco

Corak cat pada bahagian dinding rumah yang menarik memainkan peranan yang penting dalam mewujudkan suasana yang tenang lagi selesa bagi penghuninya yang mendiami supaya tinggal di dalam keadaan yang lebih ceria.

Setelah penat bekerja seharian, sudah pasti penghuni kediaman menginginkan pemandangan rumah yang sejuk mata memandang apabila pulang ke rumah. Setidaknya ia dapat menghadirkan mood yang baik dan tenang semasa melangkah masuk di dalam rumah.

Jadi, jom sama-sama kita lihat contoh dan corak yang boleh dijadikan inspirasi dalam penghasilan dekorasi pada dinding di bawah ini.

Corak Cat Dinding Yang Menarik

Menukar corak cat adalah salah satu cara yang anda boleh lakukan untuk menghadirkan satu suasana baru ke dalam rumah. Rumah merupakan sebuah istana dan syurga bagi setiap keluarga serta sudah pasti menjadi tempat yang nyaman dan damai untuk beristirehat juga. Jadi, ruang yang kelihatan suram dan agak tidak menarik boleh kita ubah menjadikannya lebih menarik dan ceria.

Terdapat beberapa ruang yang sesuai diterapkan corak cat dinding seperti ini. Diantaranya adalah :

 Bahagian ruangan kerja.

corak cat dinding kerja

corak dinding 3

Bahagian bilik tidur.

corak dinding tidur

corak dinding tidur

corak dinding tidur

Bahagian ruang tamu.

  

Bahagian tandas.

Itu sahaja perkongsian yang ingin dikongsi oleh Giler Deco untuk anda pada kali ini. Diharap dengan perkongsian cat dinding yang menarik ini sedikit sebanyak dapat membantu anda dalam mencari sumber idea dan inspirasi untuk deko rumah supaya kelihatan menarik dan ceria

Semoga perkongsian ini bermanfaat.

Anda Mungkin Juga Berminat

Logo Giler Deco
© 2022 Giler Deco Hakcipta terpelihara
• Web Impian Sdn. Bhd. (920163-H)
Privasi PolisiTerma & Syarat
magic-wandeyecamerabookuserrocketmagnifiercrosschevron-down