Dekorasi Bilik Tetamu Aliff Syukri Terlajak Laris

1,580 views
Langgan channel Telegram Giler Deco untuk trend deko terkini & informasi hiasan dalaman yang menarik.
Giler Deco

Bilik tetamu merupakan tempat atau ruang yang digunakan untuk tetamu berehat atau bermalam. Sebagai tuan rumah, memuliakan tetamu merupakan akhlak terpuji yang selalu diterapkan oleh para nabi.

Rasulullah SAW bersabda "Sesungguhnya seorang tetamu yang datang mengunjungi seseorang, membawa rezeki untuk tuan rumah tersebut. Apabila ia makan sesuatu, Allah SWT akan mengampuni penghuni rumah yang dikunjungi tersebut."

Oleh itu, wajar bagi orang yang berkemampuan untuk menyediakan makanan atau bilik untuk tetamu berehat. Sekurang-kurangnya mereka dapat berehat atau solat di dalam bilik tersebut.

Jom sama-sama kita saksikan perkongsian dekorasi bilik tetamu aliff syukri yang telah isteri beliau kongsikan melalui laman sosial tik tok.

Terpegun Tengok Dekorasi Bilik Tetamu Aliff Syukri, Eksklusif Sangat

@shahidadherbs2

Reply to @dinasour.rare @aliffsyukriterlajaklaris ni kekwat la pula kan😏 #fypシ #fyp

♬ I LOVE YOU - Kevin Rater

Dekorasi 4 Bilik Tetamu Aliff Syukri Yang Sangat Mewah Dan Mempersonakan

Ini merupakan bilik tetamu pertama. Bilik ini sangat sesuai untuk tetamu yang memiliki ahli keluarga yang ramai.

bilik tetamu aliff syukri

Dalam bilik tetamu yang pertama ni siap ada ruangan lain yang mempunyai 2 katil bersaiz queen dan satu bilik rahsia.

Ini merupakan bilik tetamu kedua. Siap ada laluan rahsia lagi. Unik betul!

bilik tetamu aliff syukri

Kalau nak tengok view yang cantik, bilik tetamu nombor tiga ni la pilihan yang sesuai.

bilik tetamu aliff syukri

Bilik tetamu keempat. Dalam bilik tetamu ni dah disediakan set sofa yang cantik dan kelihatan eksklusif.

bilik tetamu aliff syukri

Itu sahaja perkongsian dari Giler Deco mengenai dekorasi bilik tetamu aliff syukri. Semoga perkongsian ini dapat menjadi inspirasi kepada anda untuk deko bilik tetamu mahupun bilik sendiri. Selamat mendeko!

Sumber: @shahidadherbs2 (Tik Tok)

Anda Mungkin Juga Berminat

Logo Giler Deco
© 2022 Giler Deco Hakcipta terpelihara
• Web Impian Sdn. Bhd. (920163-H)
Privasi PolisiTerma & Syarat
magic-wandeyecamerabookuserrocketmagnifiercrosschevron-down