Rumah Kecil Lama Diberikan Renovasi Yang Cantik

165 views
Jom kita bertiktok-tiktok di TikTok GilerDeco untuk lebih banyak inspirasi deko cantik.
Giler Deco

Sebuah video didalam aplikasi tiktok telah tular dan FYP yang menunjukkan sebuah rumah kecil lama diberikan sebuah renovasi yang cantik. Ianya sangat cantik sampai viral di serata tiktok Malaysia. Apabila dah viral ni sebagai owner mesti kita suka kan?

Begitulah yang berlaku kepada seorang tiktoker bernama @izzwanirol yang berkongsikan sebuah hasil sebelum dan selepas renovasi rumah lama beliau yang dilakukan. Video renovasi tersebut tular dan viral FYP di Tiktok sehingga ramai yang komen menyatakan hasil rumah tersebut sangat cantik dan menarik.

Nak tengok hasil sebelum dan selepas rumah yang dilakukan ini? Jom kita tengok hasil yang dilakukan ini.

Sebuah Rumah Kecil Lama Diberikan Renovasi Yang Cantik Sehingga Viral FYP di Tiktok

Alhamdulillah. Walaupun rumah second hand, sebelum dan selepas renovate. Tetap Bersyukur 🤲 Tengok sampai habis ye. TQ

Rupa Rumah Lama Ini Sebelum Diberikan Renovasi Besar-Besaran

Rumah kecil kami pada awal-awal kami bertandang ke sini.

Rumah Kecil Lama

Bahagian luar rumah ini. Suka dengan design garage ni sebab luas.

Gambar yang diambil oleh google untuk rumah kecil lama kami ini.

Rumah Kecil Lama

Ruang tamu rumah ini. Standard rumah lama memang komfirm berdebu.

Rumah Kecil Lama

Bahagian dapur yang lama dan bilik air yang diperlukan makeover agar nampak cantik.

Rumah Kecil Lama
Rumah Kecil Lama
Rumah Kecil Lama

Hasil Akhir Renovasi Rumah Yang Dilakukan Ini Sehingga Viral

Alhamdulillah. Melihat kepada hasil akhir ni sememangnya cantik dan kelihatan premium sangat untuk rumah kecil ini.

Rumah Kecil Lama

Bahagian hadapan kedua-dua tandas dan bilik mandi ini.

Boleh dilihat hasil dalaman bilik mandi dan tandas yang bertemakan warna putih.

Rumah Kecil Lama

Ruang makan dimana untuk makan ramai-ramai bersama family tersayang.

Rumah Kecil Lama

Rezeki tahun lepas 2022. Alhamdulillah untuk isteri dan anak-anak tersayang.

Gambar sewaktu ahli keluarga datang melawat ramai-ramai.

Rumah Kecil Lama

Tak lupa bahagian luar rumah yang ditukarkan kepada pagar baharu.

Rumah Kecil Lama

Video Tiktok Renovasi Rumah Lama Milik Izzwanirol

@izzwanirol

Alhamdulillah. Walaupun rumah second hand, sebelum dan selepas renovate. Tetap Bersyukur 🤲 Tengok sampai habis ye. TQ #rumahkusyurgaku #fyp

♬ Syukur Alhamdulillah - Wafiq Azizah

Kredit : @izzwanirol (Tiktok)

Anda Mungkin Juga Berminat

Logo Giler Deco
© 2024 Giler Deco Hakcipta terpelihara
• Web Impian Sdn. Bhd. (920163-H)
Privasi PolisiTerma & Syarat
magic-wandeyecamerabookuserrocketmagnifiercrosschevron-down