Ubahsuai Tandas Lama Kepada Konsep "Italian Design"

49,778 views
Jom kita bertiktok-tiktok di TikTok GilerDeco untuk lebih banyak inspirasi deko cantik.
Giler Deco

Kadang-kadang apabila kita melakukan sesuatu ubahsuai rumah ini, kebanyakkan kita semua fokus pada bahagian ruang tamu, dapur dan bilik tidur. Namun, ramai yang terlepas pandang akan ubahsuai bahagian tandas. Tandas juga salah satu tempat yang kerap kita guna hari-hari.

Tandas antara tempat yang wajib perlu selalu kemas, cantik dan bersih. Bagi anda yang ingin melakukan ubahsuai tandas dirumah anda, boleh mengikuti cara melalui perkongsian daripada Bonda Fiza Charms ini. Beliau telah ubahsuai tandas lama beliau kepada baharu.

Menurut beliau, ubahsuai tersebut telah dilakukan apabila beliau mendapat inspirasi daripada corak itali. Jadi, beliau telah mengambil keputusan untuk membuat ubahsuai tandas lama tersebut berkonsepkan "Italian Design Toilet". Jom kita tengok hasil ubahsuai tersebut.

Tandas Lama Di Ubahsuai Kepada Tandas "Italian Design"

Inspired dari corak Italian Design dan pemilihan semua aksesori warna bertemakan rose gold. Bonda rujuk google je. Renovate toilet selepas 26 tahun. Syukur alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.

Gambar Tandas Sebelum Ubahsuai

Berikut merupaka gambar asal tandas ini sebelum proses ubahsuai dilakukan. Selepas hampir 26 tahun, baru tergerak hati ingin melakukan ubahsuai tandas lama ini.

Ubahsuai Tandas Lama

Gambar Tandas Ditukarkan Kepada Konsep "Italian Design"

Selepas mendapat inspirasi untuk melakukan ubahsuai tandas ini, akhirnya saya memilih konsep " Italian Design ". Sangat cantik dan simple sahaja dekorasi tandas ini.

Ubahsuai Tandas Lama

Kebanyakkan aksesori yang saya pilih untuk melakukan ubahsuai ini adalah semuanya daripada Shopee. Dan juga gabungan warna Rose dan juga Gold ini sangat menonjolkan kecantikkan tandas ini.

Showering Tower ini kami beli daripada shopee. Terdapat banyak pilihan design dan warna yang sedia ada/

Ubahsuai Tandas Lama

Tempat untuk menyimpan kain tuala kami sekeluarga.

Cantik tak paip ini yang berwarna gold? Hehehehe

Ubahsuai Tandas Lama

Yang ni antara yang best saya guna iaitu Soap Dispenser. Senang sahaja cuma picit sahaja dah keluar sabun mengikut kemahuan anda.

Ubahsuai Tandas Lama
Ubahsuai Tandas Lama

Tempat untuk bersolek juga mestilah kemas. Perempuan mesti lama duduk pada bahagian cermin ini.

Ubahsuai Tandas Lama
Ubahsuai Tandas Lama

Sumber : Bonda Fiza Charms

Anda Mungkin Juga Berminat

Logo Giler Deco
© 2024 Giler Deco Hakcipta terpelihara
• Web Impian Sdn. Bhd. (920163-H)
Privasi PolisiTerma & Syarat
magic-wandeyecamerabookuserrocketmagnifiercrosschevron-down